Privatlivspolitik

Persondatapolitik for Hverdagsmentor

Hverdagsmentor behandler persondata – og denne persondatapolitik beskriver, hvordan vi indsamler og anvender dine persondata. Hverdagsmentor sikrer, at dine persondata og personfølsomme data behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Hvis du har spørgsmål til vores databehandling eller vil gøre brug af dine rettigheder, som er beskrevet nedenfor, er du velkommen til at kontakte hverdagsmentor via mail: hanne@hverdagsmentor.dk.

  • Hverdagsmentor CVR.nr. 39202506: er dataansvarlig.
  • Hverdagsmentors hjemmeside og mail hostes af Internet 123.
  • Hverdagsmentor bruger regnskabsprogrammet Dinero.
  • Hverdagsmentors nyhedsbrev administreres af Mailchimp.
  1. BAGGRUND

Hverdagsmentor er forpligtet til at beskytte sine kunders oplysninger. Når du tilmelder dig nyhedsbrev eller køber et af Hverdagsmentors produkter – herunder coachingsamtaler, mentorstøtte eller skræddersyet forløb – vil sikkerheden af dine oplysninger blive taget meget alvorligt.

Nedenfor kan du læse Hverdagsmentors behandling af persondata, så det er synligt, hvordan hverdagsmentor behandler oplysninger om dig. Al persondata håndteres i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataloven og EU Persondataforordningen (GDPR)

  1. DEFINITION AF PERSONDATA

Almindelige persondata er alle former for oplysninger – direkte eller indirekte – der kan relatere til dig som person. Det kan f.eks. være fødselsdato, adresse, e-mail, telefonnummer eller IP-adresse.

Personfølsomme data er f.eks. oplysninger, der vedrører race og etnisk oprindelse, seksualitet, politiske/religiøs/filosofiske overbevisninger, fagforeningsmæssige tilhørsforhold og helbredsmæssige forhold.

Hverdagsmentor råder sine kunder til ikke at give oplysninger af personfølsomme karakter via e-mail og SMS.

  1. INDSAMLING OG BRUG AF PERSONDATA

Når du tilmelder Hverdagsmentors nyhedsbrev, håndteres dine oplysninger af MailChimp. Som minimum kræver, at du oplyser om din mailadresse.

I forbindelse med opstart af coachingsamtaler, mentorstøtte eller skræddersyet forløb, indsamler Hverdagsmentor dine almindelige oplysninger om persondata: navn, e-mail, adresse og telefonnummer. Disse oplysninger vil blive brugt til at oprette dig som kunde i mit økonomisystem Dinero og til at kommunikere med dig undervejs i forløbet.

Du vil blive bedt om at give skriftligt samtykke til, at de fortrolige oplysninger, informationer og materiale, som Hverdagsmentors mentor og coach Hanne Kjær Jensen kommer i besiddelse af i forbindelse med udførelsen mentoring og coaching må indsamles, bruges og opbevares efter gældende lovgivning. Dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage. Se under punktet opbevaring og sletning af data.

  1. OPBEVARING/SLETNING AF PERSONDATA

I forbindelse med nyhedsbrevet opbevarer MailChimp dine informationer sikkert online i deres system. Når du framelder dig nyhedsbrevet, slettes alle dine oplysninger igen.

De persondata hverdagsmentor modtager i forbindelse med køb af ydelser (herunder coachingsamtaler, mentorstøtte og skræddersyet forløb) forbeholder Hverdagsmentor sig retten til at gemme i 5 år i henhold til bogførings- og regnskabsloven.

Personfølsomme oplysninger, der gives i forbindelse med coachingsamtaler, mentorstøtte og skræddersyede forløb, bliver opbevaret forsvarligt og efter overholdelse af principperne for persondataforordningen og databeskyttelseslovgivningen. Det er oplysninger, som kun coach og mentor Hanne Kjær Jensen har adgang til – og bliver kun opbevaret så længe, det er relevant for forløbet. Alle personfølsomme oplysninger vil blive slettet senest 6 måneder efter et afsluttet forløb hos hverdagsmentor. Ønsker du at få tilsendt, rettet og/eller slettet oplysninger inden denne tidsfrist, kan du gøre det ved at rette henvendelse til Hanne Kjær Jensen på hanne@hverdagsmentor.dk.

  1. OPLYSNINGER TIL VIDEREGIVELSE

Med mindre du specifikt beder om det eller hverdagsmentor er forpligtet ifølge lovgivningen, giver Hverdagsmentor ikke dine personlige oplysninger, informationer og materiale med tredjemand.

  1. INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Hverdagsmentor behandler om dig. Ligeledes kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes. Som tidligere nævnt kan du altid tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig, Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Hverdagsmentor kan kontaktes via mail: hanne@hverdagsmentor.dk.

Du har ret til at klage over Hverdagsmentors behandling af dine data ved at rette henvendelse til Datatilsynet, som du kan se mere om på www.datatilsynet.dk

Venlig hilsen
Hverdagsmentor, Hanne Kjær Jensen
CVR.nr. 39202506