FÅ ENERGIEN TILBAGE EFTER PISKESMÆLD...

Fra kaos og frustration til overskud og glæde

 

Hvordan foregår forløbet?

Hverdagsmentor og coach Hanne Kjær Jensen

Forløbet: Sådan får du energien tilbage efter piskesmæld er ikke et quickfix…

Det er et koncentreret og skræddersyet forløb, så du ikke behøver at stå alene med dine mange bekymringer, overbelaste dine nærmeste eller søge hjælp 117 forskellige steder, der alligevel ikke ændrer meget på din situation. Forløbet er designet, så du både får glæde af den individuelle sparring og støtte, jeg giver dig, samt den energi og læring, der skabes ved, at du imellem vores møder arbejder med opgaver og øvelser, som er relateret til de udfordringer, du har i din hverdag.

Forløbet indeholder 3 faser

 

Udvikling: Den første fase af din rejse starter med at kortlægge din situation, som den ser ud lige nu. Sammen udvikler vi en struktur, der gør din hverdag nemmere, så du får mere ro i maven. Derudover undersøger vi, hvilke muligheder, du har for at genoplade dig selv med fysisk energi.

Igangsætning: Dernæst igangsætter vi en proces, så du også bliver opmærksom, hvodan du passer bedre på dig selv følelsesmæssigt og mentalt. Når du er i underskud af energi, kan du nemt blive så ramt, at du bliver totalt drænet for energi. Så vi har fokus på, hvordan du i stedet kan skrue op for det, der giver dig mest muligt energi og overskud i hverdagen. Du gennemgår også en værdiafklaringsproces, så du bliver mere bevidst om, hvad der er vigtigst for dig i dit liv, Vi har fokus på, hvordan du på en ny måde kan beskæftige dig med noget, du kan være passioneret omkring. 

Fastholdelse: Den tredje og sidste fase i forløbet handler om at forankre de seneste ugers arbejde i din hverdag. Det er nødvendigt at justere, så vaner og rutiner tilpasses den hverdag, du har nu. Det er i denne fase, de fleste giver op – og det er en fase, der er svær at stå alene i. Derfor får du al den sparring, du har brug for.

COACHING- & MENTORFORLØB:

SÅDAN FÅR DU ENERGIEN TILBAGE EFTER PISKESMÆLD

Coachingsamtaler

Få energien tilbage efter piskesmæld

FORLØBET ER FOR DIG, DER HAR BRUG FOR AT GENVINDE ENERGI OG OVERSKUD TIL DET, DER ER ALLERVIGTIGST FOR DIG...

Hvordan foregår det?

I 20 UGER ARBEJDER DU MÅLRETTET MED AT ØGE DIT ENERGINIVEAU VIA OPGAVER OG ØVELSER. DU FÅR STØTTE OG OG OPBAKNING HELE VEJEN.

Vil du ikke spilde mere tid?

FÅ MERE AT VIDE OM FORLØBET OG HVAD DET ER, JEG KAN HJÆLPE DIG MED. DER ER ALTID EN GRUNDIG UFORPLIGTENDE SNAK INDEN OPSTART AF FORLØB.

Nyhedsbrev til dig med langvarige symptomer efter piskesmæld!

I nyhedsbrevet uddybes temaer fra bloggen.

Modtagere af nyhedsbrevet vil være de første til at modtage helt særlige tilbud fra Hverdagsmentor & -Coach.

Som velkomst får du et coaching-værktøj til at skabe overblik i dit liv.

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet via linket, som findes i bunden af nyhedsbrevet.