Whiplash og nedsat overblik

Som jeg har skrevet om i de fleste af mine indlæg i whiplashbloggen, så er det nedsatte overblik en udfordring blandt rigtig mange whiplashskadede. Inklusive mig selv. Det kan være helt almindelige gøremål i hverdagen såsom, hvad vi skal have at spise, som kan blive en helt uoverskuelig opgave. Og når dette kan være en udfordring, siger det sig selv, at det er nogle stejle bjerge, der skal bestiges, når man lever med en whiplashskade. Derfor kan det være godt at få skabt en struktur i hverdagen, således vi ikke dagligt skal forholde os til de samme opgaver som om, det er første gang, vi står over for en sådan opgave.

Overblik kan modvirke kaos

Et godt første skridt til er gøre hverdagslivet overskueligt er simpelthen at få skabt et overblik i hverdagslivet. Overblikket kan være med til med til at modvirke det kaos, som opstår, når vi ikke kan overskue vores liv. Det kan give os et tyderligere billede af, hvor i vores liv, der er brug for at justere og skabe balance – og hvor det egentlig fungerer ganske godt. Når vi ikke engang kan alt det, vi engang synes var helt selvfølgeligt at kunne, så vil der opstå frustration og kaos. Det vil ofte være nødvendigt at finde nye kreative måder at leve livet på. Selv om vi måske godt kan se det selv, kan det være utroligt svært at finde ud af, hvad vi skal gribe fat i først.

Livshjulet – som værktøj til overblik i hverdagen

Livshjulet er et coaching-værktøj, som kan give dig et samlet billede af, hvordan det står til i dit liv LIGE NU…

Et livshjul vil se forskelligt ud alt efter, hvem vi er og hvordan vi lever vores liv. At leve med smerter og andre symptomer fra en whiplashskade kan påvirke rigtig mange områder af livet, f.eks. arbejdsliv, socialt netværk, økonomi, parforhold, forældrerolle og almindelige daglige gøremål. Når du har defineret dine livsområder er det oplagt at vurdere, hvor tilfreds du nu er med din situation. På den måde vil du lettere kunne beslutte, hvor du skal starte, når du skal finde dine veje til et liv med energi, overskud og livsglæde.

Hold øje med dit livshjul – gratis guide til dig

“Livets hjul” kører bedre, når der holdes øje med det, passes og plejes – og der foretages justeringer og balanceringer efter behov.

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du min specialdesignede guide til coachingværktøjet Livshjulet helt gratis:

LIVSHJULET – Dit hverdagsoverblik

Værktøjet kan anvendes uanset om det er kort eller lang tid siden, du er blevet skadet. Guiden indeholder flere øvelser, som du selv kan lave derhjemme. Formålet med denne GUIDE er at hjælpe dig med at finde ud af, hvor du er LIGE NU – og hvad der vil være godt at fokusere på, så du kan få mere ro og overblik i din hverdag. Dette er ligeså det første skridt henimod at skabe dig et liv, hvor der til trods for din whiplashskade er plads til dine ønsker og drømme.

Du kan få 50% på din første coachingsamtale

LIvshjulet kan udfoldes på mange flere måder – end det, som er nævnt i min guide. Udover at vurdere dine livsområder if. t. tilfredshed, er det også muligt at vurdere på hvilke områder, du bruger mest fysisk tid og på hvilke områder du bruger mest mental tid.

Når du modtager guiden til livshjulet – får du i tillæg et gavekort, der giver dig 50% på din første coachingsamtale hos Hverdagsmentor- & -Coach.

HUSK al forandring tager tid – og starter med det første skridt…

Coaching- og mentorforløb

I et SKRÆDDERSYET COACHING- OG MENTORFORLØB hos mig, får du mulighed for at gå din livssituation efter i sømmende.

Her tager vi udgangspunkt i dig, den situation, du er i – og hvad der er vigtigst for lige netop dig.

Lige nu udbyder jeg dette skræddersyede forløb over tre måneder til en helt vanvittig pris…

Læs mere på hverdagsmentor.dk om et SKRÆDDERSYET FORLØB – kan være noget for dig?.

Ønsker dig en god dag!
Kærlig hilsen Hanne

Hanne Kjær Jensen
Hanne Kjær Jensen

Coach, Mentor & Whiplashskadet